Täysin väärä aika perustaa lelukauppa?

Kohta kaksi kuukautta takana lelukauppiaana ja nopeastihan tuo aika on mennyt, kun on kivaa. Mutta mitä olen oppinut tähän mennessä? Muun muassa sen, että tammikuun alku oli ihan väärä aika perustaa lelukauppa. Olihan suurella osalla tietysti leluhyllyt jo pullollaan joulusta ja loput lelujen ystävät olivat ainakin lehtien perusteella BR-lelujen konkurssimyynnissä jopa -90% -tarjousten perässä. Onneksi eivät kuitenkaan aivan kaikki ja yllättävänkin moni on jo löytänyt Leluvaununkin ja upean ekologisten lelujen valikoimamme.

Ja minulle ajankohta oli jokatapauksessa juuri oikea, sillä tekemisen ja palvelemisen ilostahan tätä tehdään. Onkin ollut äärettömän hauskaa valikoida toinen toistaan jännittävämpiä leluja kauppaan yhdessä huippuasiantuntijoidemme Saran ja Samuelin kanssa. Olemme myös saaneet neuvoteltua maailmalta hienoja uusia tuotteita, joita Suomessa on harvemmin nähty. Mitäs sanotte vaikkapa näistä Walachian upeista puisista rakennussarjoista?

Mutta tästä se vähitellen kasvaa - Leluvaunun tarina ja valikoima. Ja olen muuten alkanut haaveilla myös kivijalkakaupasta, mutta palataanpa siihen myöhemmin. ;)


Vanhempi julkaisu