Ekologisten lelujen lelukauppa

Lämpimästi tervetuloa lelukauppaamme! Haluamme tarjota sinulle Suomen mukavimman valikoiman laadukkaita leluja sekä parasta palvelua.

Meillä on jo monta hyvää syytä miksi lelut kannattaa tilata jatkossa netistä ja Leluvaunusta. Ja lisää on tulossa, joten kannattaa pysyä kuulolla tilaamalla esimerkiksi Leluvaunun uutiskirjeen! 

Laadukkaat ja turvalliset lelut

Valitsemme lelumerkit ja lelut huolella ja valikoimiin päätyy vain sellaisia tuotteita, joilla on hyvä maine ja joiden valmistaja satsaa sekä laatuun että turvallisuuteen.

Juuri nyt löydät kaupasta parhaat taaperolelut, mutta leluvalikoima kasvaa päivittäin ja laajenee niin vauvaleluihin kuin leikki-ikäisten ja varttuneempienkin leluihin. Valitessamme leluja kauppaan meille on tärkeää, että

  • lelu on laadukas ja kestää jopa "isältä pojalle",
  • lelu on valmistettu eettisesti ja suurella sydämellä ympäristöä vaalien, ja
  • lelu on turvallinen ja testattu suositusiän mukaisesti.

Autamme mielellämme löytämään oikean lelun ja lahjan

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli tilauksen kanssa on ongelmia tai haluat apua esimerkiksi lahjan löytämisessä. Autamme ja palvelemme enemmän kuin mielellämme. Ja mikäli verkkokaupasta ei löydy vielä suoraan sopivaa pystymme etsimään sinulle vaihtoehtoja edelleen valmistajien luetteloista ja tuomme sen sinulle helposti tilattavaksi.

Voit olla asiakaspalveluun yhteydessä joko chat-ikkunan kautta, sähköpostitse viestimällä osoitteeseen asiakaspalvelu@leluvaunu.fi tai alla olevan yhteyslomakkeen kautta.

Ilmainen onnittelukortti joka tilaukseen

Tiedämme, että lelu tilataan netistä usein lahjaksi. Siksi halusimme tehdä ostamisesta helppoa tarjoamalla samasta paikasta myös upeat onnittelukortit. Lisäksi tarjoamme joka tilaukseen yhden kortin veloituksetta. Valitse haluamasi kortti onnittelukorttien joukosta ja lisää se tilaukselle. Ilmaisen kortin lisäksi voit toki myös ostaa lisää kortteja.

Katso ilmaiset onnittelukortit tästä

Kanta-asiakkaille yllätyksiä

Leluostokset kannattaa keskittää jatkossa Leluvaunuun, sillä palkitsemme kanta-asiakkaamme mukavilla yllätyksillä.

Edulliset ja nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus jo 50 euron leluostoksiin!

Monipuolisten toimitustapojen ansiosta lelujen tilaaminen Leluvaunusta on helppoa ja nopeaa. Kotiinkuljetuksen lisäksi käytettävissäsi on kaikki Suomessa toimivat pakettien noutopisteet ja myös ulkomaiden noutopaikkaverkostomme laajenee jatkuvasti.

Nopeus on meille kunnia-asia. Mikäli tuote löytyy varastosta, käsittelemme tilauksen arkipäivisin tavallisesti alle 24 tunnin sisällä. Kuljetusyhtiöstä ja toimitusosoitteesta riippuen tilaus on perillä kotimaassa yleensä käsittelypäivää seuraavana arkipäivänä. Toimitamme tilauksia kaikkialle maailmaan.

Toimitusmaksu noutopaketeille on ainoastaan 4,95 euroa. Ovelle-toimituksen hinta on 9,90 euroa, toimitukset EU-maihin ovat 14,90 euroa ja EU:n ulkopuolelle 19,90 euroa.

Tilaamalla vähintään 50 eurolla saat toimituksen veloituksetta noutopisteisiin ja yli 120 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen koko EU:n alueelle.

Tilausten käsittelyssä meillä on apuna Suomen johtava verkkokauppalogistiikan toimija Logitrail Oy. Maksettuasi tilauksen lähetämme sähköpostilla tilausvahvistuksen ja lisäksi saat vielä erillisen toimitusvahvistuksen, kun tilaus on käsitelty Logitrailin varastolla.

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat

Voit maksaa tilauksesi Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola -verkkomaksutunnuksilla sekä Visa- ja Mastercard-korteilla.

Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy, joka huolehtii maksujen turvallisesta käsittelystä. Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) on osa OP Ryhmää.

Lue lisää ja tutustu Checkoutin maksuehtoihin tästä

Maksaessasi luottokortilla maksujen turvallisesta operoinnista vastaa tunnettu kansainvälinen maksujen välittäjä Stripe.com .

Lue lisää Stripesta

Ilmainen 30 päivän palautusoikeus

Lelukaupasta voit tilata huoletta, sillä sinulla on käyttämättömille tuotteille jopa 30 päivän palautusoikeus. Saiko lapsi saman lahjan kahteen kertaan, tuliko valittua väärä lelu vai muuttuiko mieli muuten vaan? Ei hätää, voit palauttaa tuotteen veloituksetta lähimpään noutopisteeseen ja hyvitämme tuotteet käsiteltyämme asiakaspalautuksen. Ennen palautusta ole kuitenkin yhteydessä asiakaspalveluumme. :)


 

Toivotamme viihtyisiä hetkiä lelujen parissa. Ja ethän epäröi olla yhteydessä mikäli sinulla on kysyttävää. Palvelemme ja autamme sinua kaikissa toimitukseen liittyvissä vaiheissa.

Lämpimin terveisin,
Lelukauppias Jaakko