Voita upea nukkekoti, arvo 195 €

Leluvaunun avajaisten kunniaksi arvomme kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken yhden Le Toy Vanin upean Baytree House -nukkekodin. Palkinnon arvo on 195 euroa. 

Arvonta suoritetaan 2.2.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan tästä

 

Avajaiskilpailun säännöt

Järjestäjä

Leluvaunu.fi, y-tunnus 2514912-7, osoite: Leluvaunu.fi c/o Logitrail Oy, Jännekatu 10, 20760 Piispanristi (jäljempänä ”Leluvaunu”).

Osallistumalla Avajaiskilpailuun (”Kilpailu”) osallistuja hyväksyy Kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja Järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Kampanja-aika

Kampanja alkaa 1.1.2019 ja on voimassa 1.2.2018 saakka (”Kampanja-aika”).

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, 16 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, pois lukien Järjestäjän työntekijät ja muiden tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät sekä näiden perheenjäsenet.

Osallistuminen

Kampanjaan osallistutaan tilaamalla Leluvaunun uutiskirje tai rekisteröitymällä Leluvaunun kanta-asiakkaaksi. Sama osallistuja voi ilmoittautua vain kerran. Osallistumalla kampanjaan hyväksyt sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja rekisteriselosteen mukaisesti.

Kampanjapalkinnot ja niiden toimittaminen

Kaikkien halukkaiden kesken arvotaan 1kpl Le Toy Vanin Baytree House -nukkekotia. Palkinnon arvo on 195 euroa.

Palkinto toimitetaan voittajalle postitse voittajan ilmoittamaan noutopisteeseen. Järjestäjä vastaa palkinnon toimituskustannuksista.

Järjestäjän vastuu

Osallistujat vapauttavat Järjestäjän sekä Kampanjan yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän Kampanjaan. Järjestäjä ei vastaa Kampanjapalkintojen tai niiden käyttämisestä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista. Järjestäjien vastuu ei voi ylittää Kampanjan säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä Kampanjaan osallistumisessa tai palkintojen vastaanottamisessa.

Henkilötietojen käyttö

Kampanjaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ja henkilötietojen antamista Leluvaunulle. Osallistumalla Kampanjaan, osallistuja antaa Leluvaunulle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen.

Kampanjaan rekisteröityvien henkilötietoja käytetään Leluvaunun kampanjoiden toteuttamiseksi rekisteriselosteen mukaisesti. Lisää henkilötietojen käytöstä rekisteriselosteessa. Kilpailuun osallistuminen edellyttää voimassaolevaa markkinointilupaa Kampanja-aikana, mutta osallistuja voi evätä markkinointiluvan milloin tahansa ja poistua uutiskirjeen tilaajien listalta.

Muut ehdot

Osallistumalla Kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan Kampanjan sääntöjä ja Järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia Kampanjaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista Kampanjan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan Kampanjasivustolla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös Kampanja-aikana ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen.

Jos sinulla on kysyttävää Kampanjasta, ota yhteyttä Leluvaunun asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@leluvaunu.fi