Leluvaunun tarina eli kuinka kaikki alkoi jäätelötikuista

Leikkijäätelö

Leluvaununkin takana on se tavallinen tarina: ihastuminen tuotteisiin, tarkemmin sanottuna puisiin jäätelötikkuihin, jotka löysin sattumalta kesällä 2018. Alunperin olin etsimässä kesäisiä lahjavinkkejä sekatavarapuotiini, mutta nuo herkulliset jäätelötikut johdattivatkin minut toinen toistaan upeampien Le Toy Vanin puulelujen maailmaan.

Ei riittänyt kohta enää jäätelöt, vaan piti hankkia kokonainen tori kala- ja pullatiskeineen. Ja kun vielä 3- ja 4-vuotiaat lapseni ihastuivat niihin ikihyviksi syntyi ajatus lelukaupasta, jossa olisi erityisen kattava valikoima myös laadukkaita puuleluja.

Puulelut ovat kestäviä, kehittäviä, turvallisia, hyvännäköisiä ja ennen kaikkea hauskoja. Kaikkea mitä lapsi ja lapsenmieliset tarvitsevat sosiaalisten ja motoristen taitojen sekä tietysti luovuuden kehittämiseen. Valitettavasti liian usein digitaaliset ruudut kuitenkin korvaavat perinteiset leikit jo aivan pienilläkin lapsilla. Kun koko ajan vielä puhutaan muovin vähentämisestä ja kestävästä kehityksestä vastaus oli selvä: maailma tarvitsee jälleen enemmän puuleluja ja kannustusta niiden kanssa leikkimiseen!

Niinpä lähdimme rakentamaan Leluvaunua, joka avasi ovet uudenvuodenpäivänä 1.1.2019. Nimi tietysti juontui ensimmäiseksi hyllymme täyttävästä lelumerkistä Le Toy Vanista. Englannin taitajat olisivat voineet kääntää nimen myös Leluautoksi, mutta me halusimme kokonaisen vaunun - ison ja mahtavan leluvaunun, johon mahtuu monen moista ja kaikenlaisiin leikkeihin.

Lämpimästi tervetuloa Leluvaunun kyytiin! Toivomme, että viihdyt lelukaupassamme. :)

Kauppias Jaakko
ja tietenkin vaativat asiantuntijamme Samuel ja Sara